Subnavigatie

Arrangementprogramma

Vanaf 9.30 bent u welkom in het kleinste stadje van Friesland, Sloten. Hier zullen wij u ontvangen met koffie en onze Friese lekkernij oranjekoek. Na het ontvangstwoord van de schipper en de uitleg over het zeilen en uiteraard het programma zullen we ongeveer halfelf zeilend met een skutsje vertrekken naar Sneek.

Aan boord heeft u de keuze om eventueel actief mee te zeilen of lekker te genieten van de omgeving waar we langs zullen zeilen. Onderweg naar Sneek zullen we een mooi plekje vinden waar u vervolgens de lunch kunt nuttigen.


Weduwe Joustra arrangement

Om 14.00 uur worden we verwacht in de winkel van de Weduwe Joustra in Sneek. We zullen rondgeleid worden in de distilleerderij en u zult alles komen te weten over de geschiedenis van de Joustra beerenburg. In de distilleerderij kunt u met eigen ogen zien hoe de beerenburg van de Weduwe Joustra langdurig staat te trekken op het kruidenmengsel van Hendrik Beerenburg.

Na afloop kan er in het proeflokaal een glaasje beerenburg van de weduwe uit het vat worden gedronken. Daarna zullen we terug varen naar Sloten, waar we naderhand in een gezellig restaurant het captainsdiner gaan eten.

Reserveren

Lekker zeilen met een platbodem op de Friese meren?

Reserveer nu