Subnavigatie

Dagtocht skutsje zeilen als groepsuitje

 

We gaan een mooie dagtocht zeilen op een skutsje met bemanning. We varen vanuit het sfeervolle Heeg, Sneek of Sloten.

Na een korte uitleg door de schipper en zijn maat gaan we het water op. De trossen gaan los en de zeilen worden gehezen. Jullie mogen zoveel mogelijk zelf doen maar er is ook genoeg tijd om te relaxen en te genieten van de omgeving.

We ontvangen jullie in onze haven te Heeg of we reserveren een plekje bij een van de gezellige restaurants aan het water. We kunnen aan boord koelboxen met hapjes & drankjes voor jullie meenemen en voor de lunch kunnen we een picknicklunch verzorgen of we reserveren een plekje bij een restaurant aan het water. Een dagtocht is van 10u tot 16.30u.

 

Skutsje-zeilen is lekker actief zeilen en meedoen maar er is ook volop ruimte om niks te doen en lekker te genieten van het varen. Dat kan allemaal worden afgewisseld en aan de wensen van de gasten worden aangepast.

Dit arrangement kunnen we varen vanaf verschillende locaties rondom het Heegermeer.

Standaard varen wij vanaf Heeg en werken we nauw samen met lokale horeca voor ontvangst, lunch en barbecue of diner. Aan boord van het skutsje en in onze haven kunnen we ook catering verzorgen. Meer informatie in ons Foodbook (pdf).

Meer informatie of reserveren? info@skutsjesilen.com

 

 

 

Zet de juiste koers uit en ga lekker skutsje-sile!