Subnavigatie

Skutsjes en Valken voor de echte zeilliefhebbers

Voor de echte zeilliefhebbers hebben wij een combinatie arrangement met het zeilen op polyvalken en skutsjes. Omdat hier tal van mogelijkheden zijn, zullen we enkele voorbeelden noemen.

Bedrijfsuitje 9.jpg

U komt om 9.30 aan in Heeg en wij zullen u hier verwelkomen met koffie en oranjekoek. Dit is een echt Fries lekkernij. Na het welkomstwoord en uitleg over de dag, zullen we beginnen aan onze sportieve watersportdag.

De ervaren zeilers kunnen er meteen op uit trekken met een valkje. Voor de minder ervaren zeilers, die het wel leuk vinden om te leren zeilen, hebben we instructeurs, die je alles kunnen leren. De ene groep zal beginnen in valkjes en de andere groep zal starten op het skutsje. Halverwege de dag, is er een mogelijkheid voor het wisselen van de groepen in de bootjes en het skutsje. Dit arrangement is erg geschikt voor teambuilding, omdat er toch nauw samengewerkt moet worden om de boot te bedienen.

Afhankelijk van het aantal Valken, kan er desgewenst ook nog een zeil-wedstrijdje of regatta georganiseerd worden. 

Op het skutsje is er gelegenheid voor het actief deelnemen met zeilen of gewoon te genieten van de zeiltocht. Je kunt hier helpen met het hijsen van de zeilen, de zwaarden bedienen, meehelpen aan de schoten van de fok en het grootzeil.

Standaard varen wij vanaf Heeg en werken we nauw samen met lokale horeca voor ontvangst, lunch en barbecue of diner. Aan boord van het skutsje en in onze haven kunnen we ook catering verzorgen. Meer informatie in ons Foodbook (pdf).

Meer informatie of reserveren? info@skutsjesilen.com

Skutsje- en Valk zeilen gemixt